Rugzakken

29 Producten

Shop rugzakken van Kidzroom

Ben je op zoek naar een rugzak om dagelijks te gebruiken? Kidzroom biedt gegarandeerd het perfecte exemplaar! Het ruime assortiment bestaat uit grote rugzakken met meerdere vakken en kleinere tassen om gemakkelijk mee te nemen. De praktische rugzakken zijn altijd  voorzien van ruime hoofdcompartimenten en extra voorvakken. Daarnaast zijn vrijwel alle rugzakken voorzien van gewatteerde schouderbanden en verstevigde rugbanden. De schouderbanden van de rugzakken zijn in lengte verstelbaar en kunnen zo passend gemaakt worden voor iedereen, waardoor de rugzakken comfortabel dragen.
 

Rugzakken volgens de laatste trends

Bij Kidzroom Kids ben je aan het juiste adres om de meest on-trend kinderrugzakken en fijnste accessoires te shoppen. Hier vind je het namelijk allemaal! Binnen onze collectie vind je een ruim aanbod aan diverse tassen die zeer geschikt zijn voor kleine kinderen. Met grote regelmaat vullen wij onze rugzakken collectie dan ook aan met nieuwe items. Wij ontwerpen en produceren alles met de wensen van een kind in het achterhoofd. De vrolijke prints en modieuze kleuren passen namelijk perfect bij de fantasie van een kind. De neutrale kleuren in combinatie met coole prints zorgen voor de finishing touch bij iedere outfit.

Duurzame kinderrugzakken shoppen

Duurzaam ondernemen gaat ons aan het hart. Eerlijke en duurzame innovaties zijn al langere tijd belangrijke speerpunten bij Kidzroom. Want hoe we vandaag handelen, bepaalt hoe we morgen leven. De duurzame producten bij Kidzroom zijn gemaakt met extra aandacht voor de planeet. Niet voor niks dat we onze nieuwe Kidzroom Kids collecties alleen nog maar maken van Rpet, waarbij we oude plastic petflessen omzetten in gerecycled polyester om onze tassen te maken. Zo verwerken wij tot wel 15 flessen per tas! Dat is toch te gek! Naast dat het materiaal duurzaam is, is het ook erg stevig en gaat het dus heel lang mee. Het voordeel van het gebruik van gerecycled polyester is dat er minder aardolie nodig is bij de productie ervan. Bovendien is de CO2-uitstoot een stuk lager er worden er minder chemische stoffen gebruikt. Hierdoor is de ecologische voetafdruk van onze duurzame producten kleiner dan bij normale producten! Is dat niet geweldig?! Wil je meer lezen over duurzaamheid bij Kidzroom of al onze duurzame producten bekijken? Bekijk dan de pagina’s! 

Bestel Kidzroom online

Zoals je kunt lezen, ben je hier aan het juiste adres om rugzakken te shoppen. De rugzakken van Kidzroom zijn unieke producten. Ben je dus op zoek naar een rugzak die net even iets anders is dan de rest? Kidzroom biedt de gewenste producten aan. 

Wil je meer weten over rugzakken van Kidzroom of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Dat kan via het contactformulier of per mail [email protected].