Categorieën

Schoudertassen

0 Producten

 

Schoudertas in alle soorten en maten

Welke schoudertas je ook zoekt, leuketas.nl heeft een zeer grote collectie schoudertassen. Het aanbod schoudertassen varieert van feestelijk in faux-leather of met glitters tot sportief en praktisch met een grote inhoud. Leuketas.nl heeft schoudertassen voor de allerkleinste little ladies tot ware fashionista's. De naam zegt het natuurlijk al, een schoudertas draag je over je schouder maar kan daarnaast ook crossbody gedragen worden. Bij de meeste modellen is de schouderband zo af te stellen dat hij passend gemaakt kan worden naar persoonlijke wensen en zo altijd de juiste lengte heeft.  

In de collectie van schoudertassen van Leuketas.nl is het hoofdvak meestal met een rits of drukknoop af te sluiten. Aan de binnenkant van de tas zitten vaak nog kleinere vakjes voor bijvoorbeeld je telefoon of andere accessoires. Zo maakt het niet uit voor welke gelegenheid de schoudertas gebruikt wordt, een te gekke party of een gewone schooldag, er is altijd voldoende ruimte om de belangrijkste essentials voor iedere gelegenheid op te bergen.

Schoudertas voor alle leeftijden 

Welke vrouw is er nu niet dol op een schoudertas? Van meisje tot vrouw, allemaal zullen ze vroeg of laat hun oog laten vallen op een mooi exemplaar. De keuze voor een schoudertas wordt bij de meeste dames al op jonge leeftijd gemaakt. Al jaren wordt er door jonge meiden nu voor een school schoudertas gekozen in plaats van een school rugzak. Zo is een schoudertas voor school niet alleen heel praktisch maar ook een modische afwisseling en goed alternatief voor een schoolrugzak. Het aanbod school schoudertassen van Leuketas.nl is zeer uitgebreid. Het gebruik van verschillende materialen, kleuren en details geven de school schoudertassen ieder een eigen look. De schoudertassen van Milky Kiss zijn erg leuk voor jongere meiden. Met deze hippe designs ga je graag samen met je vriendinnen naar school. Voor de allerjongste schoolkinderen zijn er uiteraard ook schoudertassen van bijvoorbeeld Frozen, Vaiana  en Lulupop & the Cutiepies. Voor de oudere meiden of dames zijn de Genshii schoudertassen de ultieme party essential.

 

Schoudertas meisjes

Vooral meiden op de middelbare school kiezen voor een leuke schoudertas om hun schoolbenodigdheden in mee te nemen. Op de middelbare school zie je bijna geen meiden meer met een school rugzak lopen. Je kunt in een school schoudertas niet alleen boeken, je agenda, uiteraard je telefoon, tablet en etui meenmen maar ook je make-up past er met gemak in. Vooral in de shopper modellen passen veel spullen. Bijkomend voordeel is dat je met een school schoudertas voor meiden na schooltijd meteen door naar de stad kunt. Bekijk nu op Leuketas.nl ons grote assortiment schoudertassen en kies er eentje die bij jou past!