Categorieën

Eco-friendly

17 Producten

Shop eco-friendly rugzakken bij Kidzroom

Kidzroom heeft een groot assortiment aan eco-friendly rugzakken. De items binnen onder andere de eco-friendly collecties Hug Me, Stories, Attitude en Good Things zijn gemaakt van gerecycled polyester. Dit gerecycled polyester wordt gemaakt van R-Pet: oude plastic flessen. Zo wordt afval weer gebruikt als grondstof en creëren wij rugzakken waar jij een goed gevoel van krijgt, omdat je een steentje bijdraagt aan een beter milieu. 

Ontdek eco-friendly luiertassen van Kidzroom

Kidzroom heeft ook een ruim assortiment aan duurzame luiertassen. De collecties Keypiece en One thing at a Time zijn daar een goed voorbeeld van. Deze tassen zijn van hoge kwaliteit, zijn ingespeeld op de laatste trends en gemaakt van duurzaam materiaal. Ontdek nu alle eco-friendly luiertassen van Kidzroom.

Shop bij Kidzroom 

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare, vooruitstrevende en ervaren tassen leverancier, dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Kidzroom staat het ontwerp en de kwaliteit van elke tas centraal. Na bestelling gaan wij direct voor je aan de slag.

Wil je meer weten over onze duurzame producten of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier of per mail [email protected]