Categorieën

Waste2Wear

6 Producten

Bestel rugzakken van Waste2Wear bij Kidzroom

Binnen Kidzroom werken wij samen met Waste2Wear aan duurzame collecties. Zo is de Kidzroom Attitude, Lucky Me en Magic Tales collectie in samenwerking met Waste2Wear gemaakt. De tassen zijn licht, on-trend en praktisch. En nu dus ook op een transparante en circulaire manier gemaakt. Zo weet je wat je in huis haalt. Voor elke nieuwe tas recyclet Kidzroom nu 5 tot wel 15 plastic flessen. De Waste2Wear stoffen zijn gemaakt van gerecyclede plastic flassen. Met het gebruik van de Waste2Wear stoffen verbruiken we 70% minder energie, 75% minder CO2 en 86% minder water dan bij virgin polyester. We tonen de volledige besparingen van onze samenwerking in de officiele Waste2Wear milieueffectcertificering voor Kidzroom: 

Tassen bestellen bij Kidzroom

Bij ons staat het ontwerp en de kwaliteit van elke tas centraal. Onze producten zijn direct leverbaar. Na bestelling gaan we direct voor je aan de slag.

Wil je meer weten over onze duurzame producten of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier of per mail [email protected].